Klantreferenties

Hieronder leest u de ervaringen van onze klanten. Wilt u zelf uw ervaring delen? Laat een reactie achter!

Schrijf een nieuwe referentie!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Bert Bert
Snel, vriendelijk en een erg strak resultaat. Henk heeft bij ons de trappen (en toebehoren) geschilderd. Nu met thuiswerken had het lastig kunnen zijn, maar niets was minder waar. Henk werkt erg netjes en houdt overal rekening mee. En als er onverhoopt een stukje behang ergens anders los zit, dan repareert hij dat ook nog voor je. Zo is hij.
Loes en Wil Loes en Wil uit Capelle aan den IJssel
Henk heeft bij ons het achterstallig onderhoud aan de buitenkant van ons huis uitgevoerd. Het resultaat is echt verbluffend mooi. Er was redelijk achterstallig onderhoud aan ons houtwerk. Henk heeft daardoor de boarding van de carport en het houtwerk rondom een dakkapel moeten vervangen. Deze zien er nu weer prachtig uit, echt vakwerk. Het overige houtwerk is helemaal opgeknapt en ziet er weer als nieuw uit. Het was uiteindelijk een hele klus. Henk is iemand die zaken signaleert en overlegt en gelijk met een passende oplossing komt. Daarnaast is Henk vriendelijk, correct en een harde werker. Henk bedankt !!!
Ans Ans uit Den Haag
Wij zijn blij, dat we met een vakman als Henk in zee zijn gegaan. Henk houdt zich aan de afspraken en is punctueel. Heeft bij ons buitenschilderwerk gedaan en het ziet er prima en verzorgd uit. Zal dit bedrijf zeker aanraden bij familie en kennissen.
Rogier & Danielle Rogier & Danielle uit Berkel en Rodenrijs
Nadat onze vaste schilder niet meer beschikbaar was voor het schilderen van onze woning en de lijst met (andere) klusjes gestaag toenam, zijn we aan het zoeken geslagen op werkspot. Daar kwamen we het profiel van Henk tegen. Mooie reviews en een passende beschrijving op zijn website. Bij drie bedrijven offerte opgevraagd. De offerte van Henk was uitgebreid, helder en reëel. Het was al snel helder dat Henk gaat voor kwaliteit, heldere afspraken maakt, meedenkt in oplossingen en uit zichzelf het stapje extra doet om een mooi resultaat en een blije klant te krijgen. Henk heeft bij ons de woning van buiten geschilderd, een secustrip gemonteerd, een bureaublad geplaatst, buitenlampen vervangen en kitwerk verricht. Het werk was binnen de tijd, voor de afgesproken prijs en van hoge kwaliteit. Je hebt ons echt geholpen Henk. We weten je te vinden voor de volgende klus!
Hans en Sacha Orgers Hans en Sacha Orgers uit Spijkenisse
Henk heeft ons huis aan de buitenzijde helemaal geverfd. Dit ging om zo'n 10 kozijnen, 3 deuren en 5 ramen. Verder nog enkele boeiboorden en houtwerk boven de ramen en een groot paneel boven de voor- en schuurdeur. Perfect gedaan. We kunnen ons haar erin kammen. Ik begrijp niet, als er reviews worden geschreven, die hieraan niet zouden voldoen. Die mensen hebben geen kennis van zaken. Bij ons ging het al snel van een leien dakje en Henk had er de snelheid in. Zeker met de weersomstandigheden, die de tweede week tot hoge temperaturen zou oplopen. Juist ervoor was het werk geklaard. Maar natuurlijk wel met inachtneming van kwaliteit en zorg. De oplevering van het werk ging ook prima naar wens en kunnen we over het algemeen concluderen, dat Henk een kundig schilder is, zorg heeft voor het/zijn werk en alles netjes afhandeld. Daarnaast hebben we gemerkt, dat we al snel een klik hadden en kon er tussendoor ook een praatje af. Bedankt, Henk. We raden je dan ook zeker aan bij anderen.
Lucy Cornelissen Lucy Cornelissen uit Heemstede
Henk hebben we goed werk bij de buren zien uitvoeren. Was reden om Henk ook te vragen. Henk was altijd precies op tijd, als het later werd stuurde hij mij een berichtje via de WhatsApp. Henk heeft mijn rotte kozijn vakkundig hersteld. Henk is een uitstekende schilder.
Aad vd Kwast Aad vd Kwast uit Haarlem
Via via, Henk aanbevolen gekregen.Duidelijke en snel gekregen offerte.Goede prijs/kwaliteit. Henk is een vakman die bij ons het buitenschilderwerk prima gedaan heeft en enige houtrot prachtig hersteld heeft. Aanbevolen.
Gea Gea uit Hoofddorp
Een dichte en een open trap met al het houtwerk er bij (oa traphekje) laten schilderen, alsmede deuren en een paar kozijnen. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Kwam de afspraken na en was altijd bereikbaar. Als er iets niet helemaal naar tevredenheid was, werd het gelijk verholpen/opgelost. Prettig in de omgang, netjes en een harde werker. Ik ben er erg blij mee! Henk bedankt!
t.koelemeijer t.koelemeijer uit hoofddorp
Twee trappen en alle deuren mooi geschilderd Henk denkt met je mee betrouwbaar en altijd op tijd houdt zich aan de afspraken aanrader dus. Tijdens de klus extra werk gedaan was ook geen probleem. Prettig in de omgang.

Henk is een absolute vakman. Allereerst werkt Henk solo, en dat maakt schakelen makkelijk. Onze klus viel middenin de zomervakantieperiode. Dat betekende dat onze geplande vakantie startte voordat de klus was afgemaakt. Voor Henk geen probleem, hij kwam na onze terugkomst zoals afgesproken direct de eerstvolgende werkdag weer werken om de klus af te maken.

Communicatief is Henk erg vaardig. Hij liet dagelijks per WhatsApp weten hoe laat hij er de volgende dag zou zijn. Hetzelfde WhatsApp gebruikte hij om met foto’s duidelijk te maken dat er bijv houtrot waargenomen was. Voor mij als opdrachtgever natuurlijk een tegenvaller, omdat het meerwerk betrof, maar dit kon makkelijk geaccepteerd worden door het ontvangen van deze duidelijke foto’s. Maar, en dat typeert een ‘vakidioot’, hij kon ook met trots zojuist mooi geverfde onderdelen sturen.

Verder is Henk heel makkelijk in de omgang, is het prettig om met hem een gesprek te voeren en heeft hij diverse ‘tips en tricks’. Tijdens de klus twijfelden wij over de gekozen kleur. Henk gaf hierover zijn advies en wij volgden dit. Deze verandering (met meer kleuren) betekende dat de klus voor Henk uitgebreider zou worden, maar hij bleek zeer flexibel.

Het uiteindelijke schilderwerk is zeer fraai, en het huis oogt weer als nieuw. Waar het maken van afspraken in de ‘bouw’ vaak een probleem blijkt, was dat met Henk geen enkel probleem. Daarnaast vielen de kosten mee, zeker als je het eindelijke resultaat met hoge kwaliteit ziet.

Achteraf overheerst absoluut het gevoel dat we met het aanstellen van Henk een hele goede keuze gemaakt hebben. Over 3-4 jaar bellen we Henk voor een kleine onderhoudsronde, en over 7-8 jaar bellen we Henk zeker weer voor de volgende schilderbeurt.

De heer Van den Bergh, Heemstede

Schilderwerk buitengevel woonhuis/garage etc

Henk heeft de buitenboel schitterend geverfd. Netjes en snel gewerkt. We zijn er blij mee!

Irene, Hillegom

Buiten schilderwerk

Ik kan H.A. Onderhoudsbedrijf zeker aanbevelen. Prettig contact, vlotte inplanning van mijn opdracht en, last but not least, er is vakwerk geleverd. Hartelijk dank! Ik kan weer genieten van een mooie kamer.

Janice, Den Haag

Plafond witten en muur schilderen na een lekkage

Als je een vakman zoekt, die zich aan de afspraken houdt, netjes werkt en alles opruimt. Zoek niet verder, aardige man, verstand van zijn werk, en keurig netjes. Geeft extra tips en doet meer dan afgesproken. In een woord ….. geweldig!!

Els de Zwart, Zoetermeer

Zoek niet verder als je een goede schilder zoekt! Naast een perfecte prijs/kwaliteit verhouding, is Henk een echt vakman die enorm goed communiceert. Alle afspraken nagekomen, zelfs meer gedaan dan vooraf besproken en het eindresultaat voldoet boven onze verwachtingen. Wij kunnen niks anders dan H.A. Onderhoudsbedrijf een maximale score geven. Henk, bedankt!

De heer De Groot, Zwijndrecht

Binnen schilderwerk kozijnen

Wij als bedrijf zijn zeer tevreden over Henk zijn werkzaamheden. Om het kort weer te geven: goed vakwerk. Henk is prettig in de omgang, houd je goed op de hoogte over de gang van zaken en levert zoals eerder aangegeven prima werk af. Kan Henk gerust bij iedereen aanbevelen.

De heer Jansen, Nieuw Vennep

Buiten Schilderwerk bedrijfspand (circa 40 ramen) en woning

Geweldige vakman die meedenkt, afspraken nakomt en keurig netjes werkt. Ons huis buiten, de garage en de keuken zien er weer fantastisch uit. En dat alles binnen de afgesproken tijd. Heerlijk!

Familie Van Rijn, Voorburg

Schilderwerk huis (buiten), garage en keuken

Henk is een echte vakman, afspraken worden netjes nagekomen, er wordt meegedacht over de klus en eventuele problemen worden direct opgelost. Kortom… een hele fijne schilder en persoonlijkheid die wij van harte kunnen aanbevelen!

Robert en Diana, Voorburg

Schilderen Voordeur

Offerte is duidelijk. Contact verloopt prettig. Afspraken worden nagekomen. Schilderwerk is goed uitgevoerd.

De heer Den Braven, Alphen aan den Rijn

Buitenschilderwerk tussenwoning en schuurtje

Prima schilderwerk, heldere afspraken, strakke planning, goede afstemming over verschillende onderdelen van de opdracht. Ben helemaal tevreden.

Stefan

Voordeur + halletje schilderen inclusief meterkast

Het schilderwerk is ons goed bevallen. Hij kwam snel kijken voor de opdracht en eventuele offerte nadat we telefonisch contact hadden gehad, ondanks dat we niet bij hem in de buurt wonen. Afspraak gemaakt en heel netjes nagekomen. Een aardige, vriendelijke man die zijn werk goed heeft gedaan.

Mevrouw Van Sintmaartendijk, Hellevoetsluis

Schilderen van houten dakgoten (voor- en achterkant) ongeveer 6,5 meter breed

Henk heeft het afgesproken werkt erg goed uitgevoerd. Het resultaat is erg mooi. Henk denkt mee over oplossingen, geeft handige tips. Henk is ook plezierig in de omgang. Henk doet meer dan hem is opgedragen zonder meerprijs. Henk maakt ook meteen een offerte voor het schilderen van het buitenwerk. Dit geeft wel aan dat we zeer tevreden zijn over het eindresultaat en hem voor een volgende klus zullen benaderen.

De heer Hofstra, Leiden

Schilderwerk muren, plafond en kozijnen in woonkamer, keuken etc.

Super snelle service en Henk is een top vent! Lekker pragmatisch, niet te veel poespas. Heel fijn dat hij deze klus voor ons kon doen.

Mevrouw Roodenburg, Leiden

Lampen ophangen in monumentaal pand met hoog plafond

Henk is op tijd, werkt netjes en bovenal denkt goed mee. Hij stelt vragen en biedt desgewenst alternatieven aan. Top!

De heer Rees, Pijnacker

Plinten zagen, plaatsen, lijmen en afkitten (80m2)

Klus uitvoerig besproken, duidelijk en goede afspraken gemaakt. Op tijd begonnen, alles netjes aangelegd, onvoorziene kleine problemen ook gelijk verholpen. De klus was gedaan binnen het opgegeven tijdsbestek. Netjes en vakkundig, we zijn erg tevreden met het resultaat.

Mevrouw Remeijsen, Sliedrecht

Renovatie keukenplafond

Ook wij zijn heel tevreden over het werk van H.A. Onderhoudsbedrijf. Heel vakkundig, professioneel en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Henk is een fijne vakman om over de vloer te hebben. Wij bevelen hem zeer graag aan.

Familie Dantuma, Voorschoten

Schilderklus buitenwerk van wit/bruin naar wit/grijs

Een goede prijs, voor kwaliteitsvol werk. Een eerlijke en gezellige schilder op de koop toe! Kortom, dik tevreden en aan te raden. Werkt secuur, netjes en professioneel!

De heer Steenbrink, Hoofddorp

Schilderklus buitenwerk en houtrot reparatie

Het was een verfrissing. Eindelijk een schilder die niet alleen vakwerk leverde, maar ook afspraken nakomt, opruimt en binnen het tijdschema en budget de klus klaart. Hij heeft geen personeel dus alles in een hand. Absolute aanrader. Wij willen nooit meer een ander!

De heer Gerrits, Voorburg

Buitenwerk en binnenwerk en vervangen deel vensterbank

Na het opvragen van verschillende offertes en gesprekken met schilders gekozen voor H.A. Onderhoudsbedrijf. Ondanks dat hij niet de goedkoopste was (overigens ook niet de duurste) wel voor dit bedrijf gekozen.

Het contact met Henk was direct al erg prettig en hij kwam kundig en betrouwbaar op mij over. En dat maakt hij ook waar. Hij komt afspraken na, doet op eigen initiatief wat extra’s als het nodig is zonder hiervoor kosten te rekenen en is erg vriendelijk.

Alles gaat in goed overleg en de kwaliteit van het schilderwerk is prima. Nadat de klus klaar was kwam Henk op verzoek nog een keer terug om een aantal dingen bij te werken (zonder extra kosten te rekenen o.i.d.).

Kortom: voor een prima prijs haal je een kundige schilder in huis die met je meedenkt, betrouwbaar is en erg vriendelijk.

De heer Bavelaar, Voorschoten

Buitenschilderwerk gehele woning

Geweldig! Hij was de eerste die reageerde en heeft alles uitstekend opgelost. Spullen netjes afgedekt, plafonds zien er weer als nieuw uit! DANK!

Mevrouw Otten, Den Haag

Isoleren oude vochtvlekken plafonds en schilderen

Vakkundig en accuraat!

De heer Boosman, Pijnacker

Sauzen trapgat zolder en bijwerken overloop

Keurige snelle service, prettig contact en goed schilderwerk.

De heer Brands, Den Haag

Schilderwerk kozijnen buiten en balkonhek

Er waren allerlei kleine en iets grotere klusjes in huis blijven liggen. Henk heeft in een dag tijd een regenpijp gerepareerd, een plafond gewit, lamellen hersteld, een schilderij in het trapgat opgehangen enzovoorts. Henk was snel in zijn reactie, rekende een nette prijs en hij heeft netjes gewerkt.

Mevrouw Dannenburg

Diverse klussen in en om het huis (o.a. kapotte regenpijp, witten plafond badkamer)

Prima vakman, betrouwbaar, keurig op tijd. Werkt netjes doet precies wat afgesproken is en zelfs nog wat extra! Henk kan ik iedereen met een gerust hart aanraden! De volgende klus staat al.

Mevrouw Hoogstad, Vlaardingen

Plafond + wanden witten

Henk heeft onze voordeur weer strak in de lak gezet! Snel, vakkundig en met een mooi resultaat. We zijn zeer tevreden.

Mevrouw Kamphuis, Den Haag

Voordeur verven (spuiten)

Henk heeft bij ons een keukenplafond aangelegd met inbouwspotjes. Onze ervaring is dat hij goed meedenkt en netjes werkt. Wij zijn er super blij mee en zullen hem een volgende keer zeker weer bellen.

Mevrouw Dessing, Gouda

Nieuw plafond keuken

De ervaring was zeer goed. Prettige man om in je huis te hebben en de kwaliteit van schilderen is uitmuntend. Alles werd zeer netjes opgeruimd en achtergelaten.

De heer van der Krogt, Noordwijk

Schilderen plafond

Meneer de Klerk is een harde eerlijke werker die zijn afspraken nakomt en zeer netjes werkt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en met zijn werkwijze. Zeker aan te raden en als ik weer iets heb zal ik weer terug komen bij hem.

De heer Birch, Den Haag

Schuren en schilderen kozijnen + kozijn schuifdeur

Henk heeft het werk prachtig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Hij is prettig om over de vloer te hebben. Niks dan lof.

Mevrouw van der Ham, Waddinxveen

Diverse schilderswerkzaamheden binnenshuis

Een goede vakman die doet wat is afgesproken met net dat beetje meer…!!

De heer van Duijn, Den Haag

Schilderen van een open en een dichte trap incl. hekwerk

Bij het toesturen van de offerte maakte Henk de Klerk van H.A. Onderhoudsbedrijf direct een keurige indruk. De heer de Klerk is erg verzorgd en gaat netjes en zorgvuldig te werk.

Duidelijke, continue communicatie. Helaas is er met 1 lamp iets misgegaan, maar ook daar werd direct verantwoordelijk voor genomen en verder verliep de uitvoering van alle werkzaamheden goed en veel sneller dan verwacht.

Ik kan H.A. Onderhoudsbedrijf zeker aanraden, Henk de Klerk denkt met je mee en geeft adviezen. Een nieuwe afspraak om de muren te sauzen is dan ook al ingepland.

Mevrouw van Broekhoven, Bloemendaal

Timmerwerk, montage en verlichting

Henk is zeer betrouwbaar en ik raad hem aan voor als je een hardwerkende vakman zoekt die allerhande klussen kan opknappen…

De heer de Roo, Den Haag

Aantal kleine klussen (schilderen, elektra, kranen/afvoer)

De heer De Klerk heeft mijn keuken gewit en het plafond van de gang. Hij heeft alles keurig afgeplakt en voorzien van (dek)zeil. Een nette en harde werker en het eindresultaat ziet er heel goed uit.

Mevrouw Vermeulen

Plafond witten van keuken en gang

Helemaal goed. Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd.

De heer Swart, Voorburg

Ophangen lamp, vervangen spotjes en ophangen schilderijophangstrips

Prima klussen verricht!

De heer van den Broek, Den Haag

Kleine klussen in huis, kitten, verven, deurpost, gootsteen

H.A. Onderhoudsbedrijf heeft de werkopdracht keurig verricht. Er is van tevoren een offerte opgemaakt en daar is keurig aan gehouden. De afspraken zijn goed nagekomen en ik hoop in de toekomst nog eens van de diensten van H.A. onderhoudsbedrijf gebruik te maken.

De heer Scheenstra, Gouda

Schilderen binnenkozijnen met openslaande ramen

Duidelijke offerte uitgesplitst in verschillende posten. Niet de goedkoopste maar wel kwaliteitsmateriaal en meerdere lagen. Het weer zat niet mee, daardoor op het einde ietwat gehaast. Uiteindelijk goed afgewerkt. Verder duidelijke communicatie en goed bereikbaar.

Marieke en Wouter

Buitenschilderwerk houtwerk (kozijnen)

Snel en goed werk. Bedankt!

De heer van der Vlugt, Nieuwerkerk aan den IJssel

Vervanging oude kit voor nieuwe kit

Onze buitenschuur ziet er weer helemaal netjes uit, met dank aan Henk. We zijn er erg tevreden over en raden hem zeker aan! Hij kwam keurig op tijd en heeft 1 dag tot laat gewerkt om alles af te krijgen. Super! Hij denkt met je mee en geeft goede tips en adviezen. Zeer betrouwbaar.

Mevrouw de Vries, Voorburg

Schilderen buitenschuur

Henk heeft onze nieuwe tegelvloer keurig netjes afgekit. Niks op aan te merken, en al na iets meer dan een uurtje klaar. Henk is een vriendelijke man, die meedenkt en flexibel is. Zo heeft hij bijzonder goed geholpen met het uitzoeken van de juiste kleur kit en Henk kon vroeg beginnen, zodat ik voordat ik naar mijn werk moest, nog kon kijken of de kleur me beviel.

Echt super dat iemand zo meedenkt. Als ik volgende keer weer een klus heb, weet ik bij wie ik moet zijn!

Mevrouw van Zijl, Goedereede

Afkitten nieuwe tegelvloer

Henk is nog dezelfde dag wezen kijken om het werk op te nemen en binnen een week was de klus netjes afgerond.

Anoniem

Plinten plaatsen

Het schilderwerk is prima uitgevoerd. Veel kennis van zaken en uiterst betrouwbaar. Voor het binnenschilderwerk zouden we in de toekomst ook graag nogmaals een beroep op je doen.

De heer Tol, Aalsmeer

Buitenschilderwerk 2 onder 1 kapwoning

Goede, betrouwbare schilder die vakwerk aflevert. Niet beroerd om extra klusjes mee te pakken. Kan de schilder iedereen aanraden!

Herman

Buitenschilderwerk

Komt professioneel over, duidelijke taal, scherp tarief.

De heer Verhoef, Heinenoord

Buitenkozijnen schilderen/beitsen

Zeer positieve ervaring! Prettig om met deze vakman te werken. Heldere offerte die precies aangeeft wat tijdens bezoek is besproken. Wonderlijk dat andere bedrijven dat niet kunnen of willen…. Concurrerende prijs in vergelijking met andere bedrijven. Zal dit bedrijf ZEKER aanraden bij familie en kennissen.

De heer Zwaneveld, Rijswijk ZH

Schilderwerk voor- en achterzijde

Zeer snelle reactie en netjes en snel uitgevoerd.

De heer Buist, Haarlem

Schuren / Aflakken voordeur

Ik kan H.A. Onderhoudsbedrijf aan iedereen aanbevelen. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Henk is een vriendelijke en eerlijke man. Als ik weer een schilderklus heb weet ik wie ik moet bellen.

De heer van Rijn, Den Haag

Schilderwerk buiten

Snel, goede prijs, flexibel, net werk en vol tips!

Mevrouw Casteleijn, Schoondijke

Schuren + schilderen voordeur

Henk is een vriendelijke man, die kennis van zaken heeft. Hij heeft bij mij de kieren bij de erker gedicht, zodat de lekkage, naar het zich laat aanzien, verholpen is. Henk is gemakkelijk bereikbaar, kan snel komen en houdt zich aan de afspraken.

Mevrouw van Herpen, Den Haag

Kitten van kieren in gevel

Goed, snel en schoon werk. Ik ben er tevreden over.

Mevrouw Kornaat, Hellevoetsluis

Schilderen garagedeur

Henk, is een echte vakman, duidelijke offerte en de afspraken die je maakt komt hij na. Het lijkt gewoon maar in de praktijk zie je dat niet meer zo vaak. Een ervaren professional voor een scherpe prijs. Wij raden H.A. onderhoudsbedrijf zeker aan!

De heer Groote, Electro ABI b.v. Haarlem

Binnenschilderwerk kantoorruimte

Great service, professionalism, time keeping, working extra hours to ensure all is done on time. Gave advice on all items. Will recommend and use again indeed. Great service. Very Happy!

De heer Silva, Den Haag

Windows and wall painting

Haalo Henk, Hartelijk dank voor uw werkzaamheden. Je was er op de afgesproken tijd. En je hebt de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd gedaan. Het ziet er netjes en verzorgd uit. En zoals je had afgesproken met mij en wat je beloofd heb, heb je alles weer netjes en schoon achter gelaten. Ik ga je zeker aan familie en vrienden aanbevelen.

Mevrouw Boxelaar, Den Haag

Schilderwerk binnen