Onze diensten

H.A Onderhoudsbedrijf is jong en dynamisch en heeft zich gespecialiseerd in allerlei werkzaamheden voor in en om uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om binnen of buiten schilderwerk, latex spuitwerk, het plaatsen van dubbel glas, stucwerk, loodgieterswerk, het plaatsen van een keuken of het betegelen van uw badkamer of toilet. Voor ons is niets te gek!

Wij zijn vakbekwaam, hebben ruime ervaring en oog voor kwaliteit en vakmanschap. Bij H.A. Onderhoudsbedrijf staan de wensen van de klant hoog in het vaandel, kortom bij ons is de klant nog koning.

Wij begrijpen maar al te goed dat onderhoud aan uw woning of bedrijfspand een hele investering is. Bij H.A Onderhoudsbedrijf bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben een goede prijs / kwaliteit verhouding. Door onze ruime ervaring werken wij alleen met professionele materialen, onder andere hierdoor kunnen wij vakwerk afleveren waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Omdat wij met meerdere partners samenwerken, kunnen wij ook grotere projecten aan.

Heeft u nog vragen, maak dan gebruik van ons contactformulier.

Schilderwerk

Het is van belang dat uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex eens in de 3 – 5 jaar een schilderbeurt krijgt. H.A Onderhoudsbedrijf kan dit voor u verzorgen. Of het nu gaat om een monumentaal grachtenpand of om een rijtjeshuis, bij ons maakt dat geen verschil. Ook voor kleinere werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Iedereen is namelijk trots op zijn woning, bedrijfspand of appartementencomplex en dat mag gezien worden. Door onze jaren lange ervaring weten wij hoe belangrijk het is om alleen met de allerbeste materialen te werken.

Alleen dan is succes verzekerd en kunt u weer jaren genieten van het verfwerk. De materialen die wij gebruiken zijn onder andere van Veveo, de Vos verven en van Boonstoppel. H.A. Onderhoudsbedrijf staat er om bekend dat alles altijd aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd wordt.

Latex Spuitwerk

Voor het laten spuiten van uw muren en plafonds (Latex) kunt u ons ook inschakelen.

Met behulp van een speciale spuitmachine wordt er onder hele hoge druk muurverf aangebracht (Latex). Het resultaat van het spuitwerk is anders, dan wanneer dit wordt gedaan met de traditionele rollers. Het spuitwerk zorgt er namelijk voor dat er een zo goed als structuurloze strakke afwerking ontstaat.

De ondergrond van het te spuiten oppervlakte dient volledig vlak en strak te zijn, oneffenheden in de ondergrond dienen eigenlijk altijd weggewerkt te worden. Het komt dan ook weleens voor dat de wanden en plafond(s) eerst opnieuw gestuct dienen te worden, alvorens het daadwerkelijke spuitwerk uitgevoerd kan worden!

Hiernaast ziet u een video waar een woonkamer volledig gespoten wordt.

Mocht u nog vragen hebben of een offerte willen opvragen, neem dan contact met ons op!

Klussen algemeen

Als onderhoudsbedrijf kunnen wij de meest voorkomende werkzaamheden verzorgen zoals:

  • Tegelwerk van badkamers, toiletruimten, keukens en vloeren.
  • Het egaliseren van vloeren en wanden.
  • Loodgieterswerk en sanitair.
  • Het uit- en inbouwen van keukens.
  • Klein timmerwerk.
  • Het plaatsen van dubbel glas.

Houtrotreparatie

Houtrot is een vaak veel te laat geconstateerd probleem. Het oplossen vereist juist daarom absoluut vakwerk. Door houtrotreparaties kunt u veel geld besparen. De voorbereiding, uitvoering en nabewerking zijn essentieel voor de duurzaamheid ervan. H.A Onderhoudsbedrijf kan bij de reparatie gebruik maken van tweecomponentenvulling, maar wij kunnen u ook van dienst zijn in het gedeeltelijk vervangen van aangetaste delen.

Hoewel reparatie vrijwel altijd de voordeligste keuze is, zijn er situaties denkbaar waarin vervangen de voorkeur heeft.  Na grondige inspectie en onderzoek, kunnen we u aan de hand van de staat van uw houtwerk een passend voorstel doen.

Even voorstellen: Henk de Klerk, eigenaar H.A. Onderhoudsbedrijf

Ik heb ruim 18 jaar ervaring opgedaan als schilder bij een schildersbedrijf. Ik was altijd met mijn werk bezig om net dat beetje extra te geven dat nodig was. Continue ontwikkelingen, nieuwe acties, trends, het proeven van de behoefte van de klant en het presenteren van artikelen was een drukke bezigheid. Mijn werkweek ging dan ook ruim over de 40 uur. Altijd bezig met dat succes voor een ander, maar niet voor jezelf.

Je denkt aan je carrière en je toekomstplannen door steeds dat beetje extra te geven. Je wordt zelfs het boegbeeld van je werkgever. Maar toch steeds dat gevoel dat je iets niet goed hebt gedaan.

Na enige tijd heb ik toch de stap genomen om zelf te gaan ondernemen, iets wat ik altijd graag wilde. Zelf alle touwtjes in handen hebben. Ik had er in het verleden al vaker over nagedacht om mijn eigen onderneming op te starten, maar nooit eerder durfde ik deze stap aan. Ook nu was er de nodige twijfel. Ik heb me goed laten informeren en eerst de kat uit de boom gekeken. Ik was aanvankelijk erg sceptisch.

Dit was voor mij de uitdaging om mijn kennis en ervaring verder te ontwikkelen en mijn eigen bedrijf H.A Onderhoudsbedrijf neer te zetten en verder onafhankelijk te zijn. Je eigen onderneming in renovatie, verbouw en onderhoud van woningen, kantoren en woningcomplexen. Niet meer afhankelijk zijn van die werkgever. Ja, dit is wat ik wilde gaan doen.

Met de in de praktijk ruim opgedane kennis en ervaring weet ik precies wat mij te wachten staat. Kortom voor schilderwerk binnen en buiten, timmerwerk binnen en buiten, veiligheid in en om het huis, sanitair plaatsen / aansluiten en tuinieren, maar ook voor uw (sier)bestrating moet u gewoon bij H.A Onderhoudsbedrijf zijn voor een vertrouwelijk en betrouwbaar resultaat.

Ik wil een mooi bedrijf opbouwen waarmee ik mensen kan bieden wat ze nodig hebben: reparaties, vernieuwing, onderhoud rondom het huis, tuin of bedrijf.